evalotte.blogg.se

Min vardag och mina tankar

Grillkväll

Publicerad 2017-08-18 13:50:00 i Allmänt,

Thomas kompis Håkan lovade ju att komma hit och visa upp sin Volkswagen bubbla. I går kväll kom dom förbi och jag slängde ihop lite grillad lax. Vi hade tur med vädret och kunde sitta ute och spela lite spel efter maten. Kul att göra nåt sånt mitt i veckan. Grabbarna fick sig en åktur i bubblan, dom tyckte den var superfin och det var den verkligen. Årsmodellen var 1964.
 
 
Maltes dröm är ju att köpa en folkvagnsbuss. Den här är ju väldigt gullig tycker jag.
Från Haight/Ashbury i San Francisco
 
 
 
 
Mitt fina plast vinglas jag fick av Victoria i USA. Det drack jag alltid ur hemma hos henne så jag fick den. Den är från ett lokalt vineri i Fresno.
 
 
 
Använde min Corona ishink för första gången och laddade med lite gott och blandat men det blev dock alkoholfritt eftersom alla körde. Tur jag hade mina Corona folköl  kvar:)

 
 
När jag var i Karlskoga köpte jag Panko som man kan panera med och ingefärashot på flaska. Ingefärashots är ju lätt att göra själv men jag var tvungen att prova. Den var helt ok.
Pankon använde jag i går och panerade kyckling.
 
Förutom ingefärashot fixade jag en riktig vitaminbom med rödbeta, selleri, ingefära, gurkmeja ,apelsin, citron och spenat.
 
 
Hittade denna på systembolaget. True Colours Cavan var ju jättegod. Kul att dom nu har True Colours vitt vin på låda.Jag är inte jätteförtjust i vitt vin men lådan är ju väldigt snygg.
 
Lite annat smått och gott
 
 
 
 
Något för alla Disney freaks....
 
 
 
 
 
 
Stämmer ju bra på mig.....
 
 
 
Fin väggmålning i Örebro. Parkerade på den gatan idag när Malte skulle beställa en bas på musikaffären på Järnvägsgatan.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela