evalotte.blogg.se

Min vardag och mina tankar

Pensionärer och kontorsflytt

Publicerad 2017-01-13 18:35:00 i Allmänt,

 

Jag vet att det är 20 dag Knut idag och Julen ska dansas ut. Men, jag har fortfarande inte hjärta att slänga ut granen när den är så fin och knoppar sig. Nåväl den måste ju ut i helgen. Går det att rädda en gran så den slår rot igen? Hur gör man då isåfall? Om någon vet så emotser jag tips tacksamt.
 
 
 
 
 
 

På jobbet slängde jag och en kollega ut Julen i går när vi skulle fixa till en avskedsfest för vår fina kollega Anitha som gjorde sin sista dag innan pension.
Vi hade fixat presenter, blommor och smörgåstårta. Vår chef kom upp från Malmö och grundlurade Anitha. Han ringde en halvtimme innan kalaset och önskade henne en fin pension och tackade för alla år i företaget. Han hade ju redan firat henne å företagets vägnar på vårt möte i November. Sen dök han upp som gubben i lådan och överraskade henne.
 
 
 
 
 
Anitha och min underbare chef på mötet i November.
 
 
Innan själva firandet höll hon på som bäst och städade ur och rensade i arkivet. Då fick vi ett sista gott skratt åt min uppfinning. Vin-dunks-pärmen-i-arkivet. Den har vi haft många glada skratt åt.

Jag klistrade på en vindunks tapp på en gammal pärm i somras. Ser himla festligt ut.
 
 
 
Vi köpte ett fint guldsmycke med gravyr, champagne och ett presentkort på blomsterlandet till henne. När jag kom hem samma kväll fick jag se denna briljanta presentidé på FB. Synd att jag inte sett dem tidigare, så himla fina.
I dag åt vi rester och en kollega  slevade smörgåstårts-slatten direkt ur kartongen. Nästa Torsdag drar vi ett gäng från kontoret till Västerås för att fira av en annan kollega som går i pension som jobbat hela sitt liv i företaget.

Så här ser mitt kontor ut idag. Jag kommer ärva Anithas kontor som är dubbelt så stort och har fönster mot gården. Jag ville helst inte flytta men min chef vill behålla de stora kontoren till oss på kundtjänst så jag får lov att flytta ändå. Så klart blir det bättre men nu är jag i slutet av korridoren och det är inte lika mycket spring där.
Jag har rensat och arkiverat massor idag för att förenkla flytten så småningom. Jag får ju flytta när jag vill.

Jag ska bara rensa ur Anithas gamla saker och sätta min prägel på kontoret. Ta in mina stolar och en fin stor växt som jag skulle få från lunchrummet att ställa vid glasväggen. Sen ska vi beställa ny namnskylt till glasväggen. Tre fönster finns det också. Bilder kommer när jag installerat mig, kan ta ett tag.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela