evalotte.blogg.se

Min vardag och mina tankar

Modig och målinriktad

Publicerad 2018-06-03 18:27:29 i Allmänt,

Så otroligt varmt och skönt vi har det i Sverige nu. Att folk ens har mage att klaga att det är för varmt när vi haft så kalla blöta somrar de sista åren. Jag njuter sannerligen av värme och sol. Finns fler i familjen som solar magen.
(null)
 
(null)
 
Fixar och donar ute så gott det går. Planerar, vattnar och fixar.
 
Glödlamporna i äppleträdet kom upp idag. Kommer lysa fint när det mörknar. ( vilket jag aldrig ser eftersom jag oftast sover då)
 
Lax/torks låda i kväll med potatismos till.
 
 
 
 
Malte som har så otroligt svårt med matte, har alltid haft det. I högstadiet fick han extralektioner så han fick godkänt. I gymnasiet har dom endast matte i åk 1. Han har inte fått godkänt på ett enda prov och varit helt övertygad om att få läsa in det i 2:an. Men sen klarade han mer än godkänt på de nationella proven oah hans lärare meddelade honom i Fredags att han får godkänt i matte. Malte ringde mig och grät av lycka från skolan. En sån otrolig lättnad och glädje. Grattis Maltis, jag är så glad för din skull. Så stolt. Bra kämpat. Nu behöver du aldrig mer han matte om du inte själv vill.
 
Mina vackra rosor jag fick av Malte på morsdag. Har nu hängt dom på tork, vill spara dom för evigt.
 
 
 
 
 

Den andra sonen som är i USA har i helgen åkt alldeles själv till Los Angeles för att bocka av ett av sina mål.
Att tatuera sig på legendariska Body Electric Studio på Melrose ave. i West Hollywood. Han har i flera år agt att det är där han vill tatuera sig och vi har sagt att det går väl bra vart som helst. Men nej, mer målinriktad ung man finns inte, han har bestämt sig för det och han genomför det.
Jag är så otroligt imponerad och stolt över honom som gjort detta helt på egen hand. Efter att ha i princip suttit instängd i sitt rum i ett års tid och kämpat med sitt inre, ger han sig ut och genomför detta.
Ungen tar sig via buss från Fresno till North Hollywood. Tar en lift (app taxi) till West Hollywood och tatuerar och piercar sig. Tar sen en lift till Marina del Rey mellan LAX och Venice till sitt hotell. Sover och morgonen därpå träffar han min systerson Edvin (hans kusin) och hans flickvän Lydia och hittar på lite roligheter. Tar sig sedan via lift till tatueraren igen och sen tillbaks till hotellet. Alltså jag är så sjukt stolt och imponerad över denna styrka, vilja och detta mod. Vilken krigare.
 
Fresno busstation. (Noah i rosa)
 
 
(null)
 
(null)
 
 
 
Denna kille gjorde Noahs stora tatuering på två dagar. En tjej som heter Lisa Lee gjorde den lilla tatueringen på handen samt piercade honom på 4 ställe i öronen.
(null)

Meningen med den tatueringen är så fin. Jag älskar den.
Ett semikolon i en pil.
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Här är skissen av ros tatueringen.
(null)

Tatueringen efter dag 1.
(null)
 
(null)
 
Tatueringen efter dag 2 och klar.
(null)
 
(null)

Ännu inplastad. Han tyckte inte det gjorde särskilt ont, men med tanke på hur ont han haft på insidan så var väl detta en baggis. Jag förstår verkligen det.
Jag har halvsovit i två dygn eftersom jag följt Noahs resa nattetid. Han har skickat meddelande vid varje stopp för att lugna mig, skickat bilder och uppdaterat. Ringt via Messenger varje kväll innan han lagt sig.
Jag har sovit små stunder till och från hela helgen men haft mobilen vid huvudet så jag hört varje meddelande och kollat det. Så värt det.

Noah har även hunnit träffa min systers son Edvin. Hans kusin som bor i LA.
(null)
 
(null)

Edvins flickvän Lydia var med också. En med rosa hår och en med lila. Så härliga dom är att dom vågar sticka ut. Noah har tydligen fått extremt många komplimanger för sitt hår på sin vistelse i LA.
(null)

De spenderade Lördagen på Venice beach.
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Här är en bild på grabbarna på Farmers Market i LA.
(null)
 
(null)
 
I dag åker han buss tillbaks till Fresno, men kanske skulle hinna träffa Edvin och Lydia i North Hollywood en sväng innan bussen går. Vilken resa och vilken enorm erfarenhet för Noah. Han kan han.
Starkare människa får man leta efter.

Här är han åter på säker mark i Fresno efter att ha lämnat greyhound bussen.
Fick precis bilden av Victoria.
(null)

 
 
 
Min pappa hänger i än. När jag pratade med en sköterska i Fredags sa hon att hans andning upphör stundtals och att det röra sig om timmar innan han slutar andas. Jag sa till henne att han är seg och har lurat döden många ggr. Jag förstår att det inte finns någon återvändo nu men han kommer inte ge sig så lätt. Han är fortfarande med oss men ändå inte. Tänker på dig varje minut pappa. 
(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela