evalotte.blogg.se

Min vardag och mina tankar

Mamma 80 år

Publicerad 2020-06-29 06:44:09 i Allmänt,

1940-06-28 föddes Solweig Andersson. Min mamma.Hon skulle ha blivit 80 år i Söndags. Hon blev bara 78 år och 11 månader. I dag är det 423 dagar sen hon lämnade jordelivet och sin mänskliga kropp.
Jag saknar henne varje andetag, att mista henne är den största smärta jag någonsin upplevt. Tänker på dom som förlorar sina barn. Om smärtan är så enorm att mista sin mamma, hur ska det då kännas att förlora ett barn. Var kommer urkraften att gå vidare ifrån då?
(null)
 
Den här låten med Di Leva har varit en enorm tröst för mig, tittar på videon jätteofta och gråter alltid en skvätt. Den är så fin.
Länk nedan:
 
https://youtu.be/EFvLg3vAatg
 
Man ser i hans ögon att han är en väldigt vacker och gammal själ. Vet att många har svårt för honom men jag älskar honom.
 
(null)
 
Här är mamma 78 år och 10 månader. En månad innan hon dog. Så fräsch.
(null)
 
Detta kan ha varit 2018
(null)
 
Februari 2019 på Loka. Vi firar min 50 års dag.
Tre månader innan hon dog. Jag är ändå så tacksam att jag fick 50 år tillsammans med henne även om jag hade önskat många fler.
(null)
 
(null)
 
Vi syskon hyllade henne på olika håll men har bestämt att boka in en träff i närtid för att fira mamma och hylla hennes liv.
  (null)

Jag tände morfars ljuslykta jag fått av mamma och tog in pioner.
(null)
 
(null)
 
Lisa drack skumpa med Ann på Orust.
(null)
 
Och Joacim plockade blommor till mammas gravplats.
(null)
 
Hon ska aldrig känna sig bortglömd. Vi ska fortsätta hylla och fira henne för den fina människa hon var och den vackra själ hon är.
(null)
 
(null)

 
Helgen har annars varit mysig. Jag tog mitt första dopp i Hjälmaren på playa Esplunda i Fredags kväll. Malte och jag cyklade ner. Det var inte bara vi där kan jag säga, rätt mycket folk för att vara i vår lilla vik.
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Lisa hade friskvårdsdag i Nora med en tjej i Lördags. Jag åkte dit för att supporta och var med på ett pass.
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Fick ett privat andningsövningspass igen också och lite bra övningar att ta med hem. Andas är ju inte direkt något jag är bortskämd med. Har fjuttandats så länge att jag inte ens kan normalandas naturligt.
(null)

(null)

 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Min dansande pizzabagare.
(null)
 
Kalas för Carl som fyllt 15.Eller efterfest...hans kalas var i Lördags men då var jag på friskvårdsdagen. Bättre så iallafall så man inte träffar för mycket folk.
(null)
 
Lisa drog efter friskvårdsdagen iväg till Orust för en veckas semester och har överlåtit lägenheten till Malte som gära är i stan. Han vattnar hennes blommor och hänger i stan en vecka nu. Installerade honom i går och Noah och jag käkade lunch med honom innan vi drog hem. Lite sorgligt. Han fyller en sån stor plats hemma så han blir saknad omedelbart.
(null)
 
(null)
 
 Lisa hade bäddat i hotellstyle åt honom.
(null)
 
Ny vecka nu och en fjäder låg på min bilruta på Måndag morgon. Ett tecken från mamma tror jag. 
(null)

(null)


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela