evalotte.blogg.se

Min vardag och mina tankar

Min ljusfamilj

Publicerad 2021-09-28 09:23:26 i Allmänt,

Jag har köpt några nya kristaller, det är verkligen det bästa jag vet.
Selenitstaven är bl.a till för att rena auran och energifälten. Älskar selenit, har den i massa olika former och storlekar, skålar, torn och plattor.

(null)

Armbandet är månsten. När jag gjorde min mala så använde jag mån- och solsten.
(null)

Malan jag gjort.
(null)

Trevligt när det kommer fint förpackat.
(null)


(null)

Det andra paketet var inte lika fint men det som var i blev jag så nöjd med.
(null)

(null)

Ringen i flourit älskar jag. Spiralerna är hängen man kan lägga kristaller i.
(null)

(null)

(null)

Typ så här, även om jag bara testade dessa. Har inte bestämt vilka jag ska ha i ännu.
(null)

Den svarta obsidianen var sjukt vacker.
(null)

(null)

Även om det är en rå sten så är den helt slät på undersidan.
(null)

(null)

Och ametistklustret var också helt perfekt. Har ju massor av ametist sen tidigare men de är ju så vackra och verksamma.
(null)

(null)


(null)

I förra veckan var jag med på en livesession på instagram med Anna (Indra) på hennes sida. Det handlade om själslig utveckling och hur man renar sina energifält. Vi gjorde en regnbågsmeditation där hon lärde ut hur man renar energifälten med hjälp av regnbågen. Så bra! Hon är så fin, ett väsen. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Magisk himmel.
(null)

Snart Oktober nu och vi laddar inför Halloween. 
(null)

(null)

Min utsikt från sovrumsfönstret just nu. Trädet ändrar färg varje dag nu, så vackert.
(null)

(null)

Mina tomater är nu röda och klara att ätas, får äta dom med andakt så som jag har vårdat dessa. Kommer pilla ut vartenda frö och spara.
(null)

(null)


(null)

Älskade farmor och mormor som jag saknar er. Ni blev mina bästa vänner i vuxen ålder. Tänk att jag fick ha dig farmor i 51 år,att jag fick äran att vara dig så nära dina sista år i livet.
Och farfar som var min förebild av en god människa. Du gick vidare för tidigt, hann aldrig träffa mina barn men de är båda döpta efter dig. De fick ett namn var av Karl-Erik. Häftigt att jag fortfarande vet att du är närvarande i vårt liv. Din själ finns sannerligen hos oss, en av de vackraste ljusa själar. Älskar hur dom tittar på mig.
(null)

(null)

(null)

Mormor, härliga Stina med dina varma healing händer. Du gick också för tidigt men hann träffa mina båda pojkar. Du älskade att höra på mina berättelser om medier och övernaturliga ting. Din mamma Augusta som är min skyddsängel (enligt ett medium) har jag fått ett sånt fint fotografi på av dig. Om Noah hade blivit flicka skulle han fått heta Stina, det gladde dig. Du kallade magen lill-Stine
(null)

(null)

Gammelmormor Augusta. Hon lämnade jordelivet alldeles för tidigt. Mormor och hennes bror var små och fick bo på barnhem.
Visst är vi lite lika hon och jag?
(null)

(null)

Och morfar Edvin. Konstnärsgenen har gått vidare till Malte. Vi älskar din konst och alla har vi dina verk uppsatta. Du dog tyvärr när jag endast var nio år så vi fick aldrig lära känna varann i vuxen ålder. 
(null)

(null)

(null)




(null)

Och Mamma, min mamma. Som präglat mig i mångt och mycket. Jag är så lik dig och du är så närvarande i allt vi gör. Vi pratar om dig hela tiden. Finns inte ord att beskriva saknaden. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Och pappa, borta du också. Lika god och snäll som farfar. Som du älskade Noah och Malte, du var så stolt att vara deras morfar. Vi saknar din härliga humor som du ärvt av farmor. Lika härliga. 
(null)

(null)


(null)

(null)

(null)


Tack för allt ni varit och fortfarande är för mig. Jag håller er levande med alla minnen, saker från er och hur ni präglat mig. Vilken fin familj jag har, så tacksam för det.  Mina ljussjälar, min ljusfamilj.
(null)


















Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela