evalotte.blogg.se

Min vardag och mina tankar

Inte helt frisk

Publicerad 2015-07-30 19:34:20 i Allmänt,

Det  hela började med hosta i Mars 2014 och slutade inte, utan i November började jag få svårt att andas.
Det tog väääldigt lång tid innan jag tillslut sökte hjälp på vårdcentralen. Då var jag riktigt illa däran och blev andfådd bara jag pratade och hostade så kraftigt att jag hostat sönder två revben, men plikttrogen som man är har jag inte haft en sjukdag utan jobbat på. Jag är jäkligt tålig och envis!
Hursomhelst så gjorde jag alla prover och tester du kan tänka dig, de kunde ju definitivt konstatera att andningen inte var bra. Jag fick inhalatorer med kortison och remiss till lungröntgen. Inga prover visade något onormalt och lungröntgen visade heller inget.
Allt blev lite bättre efter ett tag med medicinering, men när jag skulle börja trappa ner på den återkom alla besvär igen så nu är jag tillbaka på ruta ett med hosta och svårt att andas.
Så nu är det bara att starta en utredning på vad som är fel (troligtvis astma), få rätt medicinering och framförallt ta reda på vad som orsakar detta. En av mina bästa vänner som är sjuksköterska som ska hjälpa mig komma till en specialist med remiss, orkar inte stångas med vårdcentralen, man kommer ingen vart!  Fortsättning följer....
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela