evalotte.blogg.se

Min vardag och mina tankar

"Inflyttningsfest"

Publicerad 2015-08-30 19:40:00 i Allmänt,

 
I går var det kombinerad inflyttnings/födelsedags fest hos mina fd kollegor från Nokas och goda vänner Michaela och Marcus i Kumla.
 
 
 
Gästerna blev indelade i lek-lag och hänvisade till baksidan av huset för att med sitt lag komma på ett lagnamn samt en hejarramsa. När lekledaren sa att vi skulle samlas på framsidan av huset så möttes vi av ett champagne bord och låten Marry You med Bruno Mars 
http://www.youtube.com/watch?v=9xdyRsGOl6U&sns=em
samt detta:
 
 
 
 
En vigselförrättare och ett brudpar!! Dessa två har lyckats hemlighets hålla detta för samtliga gäster utom två som var vittnen.Det är för mig helt otroligt, då Michaela är som en öppen bok och inte kan hålla nåt hemligt.Det måste ha varit olidligt för henne! Vilken otroligt rolig överraskning! Alla var helt överrumplade och glädjetårar trillade. Underbara människor, ni kan konsten att underhålla gästerna!
 
Sen blev det mat och fest och tal, och den nyblivna bruden stuffade loss till saxo-fucking-fon med Samir och Viktor Det är underhållning på hög nivå.
http://www.youtube.com/watch?v=H4Nze8zCslQ&sns=em
 
 
 
 
 

Lördag

Publicerad 2015-08-29 12:49:00 i Allmänt,

Åh, vad det är skönt att äntligen kunna leva lite normalt och orka göra vardagliga saker.
Hängde med mina kollegor på After Work i Torsdags. Det har vi alltid sista Torsdagen i månaden. Då åker vi direkt från jobbet till någon pub och tar ett glas och något att äta. Trevligt att ses utanför kontoret ibland.
Jag har ju inte varit frisk på ett tag så det var kul att hänga med igen. Jag tog buss hem och cyklade två kilometer från bussen hem. Det var ju helt omöjligt för ett par veckor sen.
 
I dag ska jag på inflyttningsfest I Kumla hos mina gamla kollegor från Nokas. Michaela och Marcus.
 
Här håller min uppfinnar-Jocke Malte på att göra bläck till en fjäder .
 

Det funkade!

 
Idag köpte jag mig ett alldeles eget Eucalyptus-Träd. Jag är faktiskt jättelycklig för det. (Se mitt tidigare inlägg om Eucalyptus)
Sunday Funday

Publicerad 2015-08-24 15:19:52 i Allmänt,

 
 Vilket härligt vackert sensommar väder vi fick i helgen.
 
 
 
 
 
 
Vi fick besök av min pappa som bor i Göteborg (missade att ta en bild ), det brukar bara bli att vi ses någon gång om året. Ungarna tycker det är jättekul att träffa sin morfar.
Malte och jag gjorde Strawberry Margaritas (alkoholfria) som vi drack i solen när vi tankade vitaminer inför vintern.
 
Blev full i skratt när jag kom in till Noah, han har lite rinnsnuva och tyckte papperskorgen var lite full.
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela