evalotte.blogg.se

Min vardag och mina tankar

Röd- och silvertråd

Publicerad 2022-10-31 10:33:37 i Allmänt,

(null)
 
Vilken härlig helg det blev. Hösten är underbar och det har blivit både utomhusaktivitet och inombordsaktivitet (själsligt arbete).
    (null)
 
Det började med att jag tittade på Idol i Fredags och fick höra Sven Ingvars eller Sven-Erik Magnussons son Oscar sjunga duett med en tjej. Deras låt Röda trådens slut som han skrivit till sin bortgångna far. Den var väldigt fin och väldigt olik det dom brukar göra. Det påminnde mig också om inte bara den röda tråden utan om silvertråden.
(null)
 
(null)
 
Se och lyssna på den låten här ⬇️
 
https://youtu.be/OPP1U_mmDtY
 
Den röda tråden är ju fin eftersom man ofta känner den ihop med vissa människor, man vet att man mötts förut och har ett särskilt band mellan sig. Den röda tråden.
Silvertråden däremot är något helt annat. The silver cord eller The thread of life som den också kallas för. Det är en energiförbindelse  mellan din fysiska kropp och din själ. Det är det som sammankopplar dina vibrationer från din ande till dina andetag. När du dör (slutar andas) går denna silvertråd av. Din fysiska kropp fyller då inte längre någon funktion men din själ lever vidare.
(null)
 
 
(null)
 
(null)
 
Lite enkelt förklart som nedan.
(null)
 
(null)
 
Min fina jordiska ängel Anna föreläste så fint om detta på sin instagramkanal nyligen och med en fin visualiseringsmeditation. Jag har gjort denna visualisering i helgen och har läst mycket om the siver cord i olika böcker.  Se den gärna Annas instagram live här nedan. ⬇️

https://www.instagram.com/tv/Ci712dpofb0/?igshid=MDJmNzVkMjY=

 
Denna bok ska jag läsa.
(null)
 Den fanns som ljudbok i min app, har lagt till den nu. Blir nästa bok.
(null)

(null)
 
(null)
 
(null)
 

 
Efter allt själsligt arbete var det så skönt med en skogspromenad tillsammans med syrran. Vi plockade lite trattkantareller och pysselmaterial. Ska göra en lite krans till mammas minnesplats. Gjorde några pumpor av mossa när jag kom hem.
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Syrran håller i ett häftigt yogapass med gongbad i November. Häng på, jag kommer delta.
(null)

 
Noah hade ett arbete på Svenskan där han skulle hålla ett hyllningstal till någon och det skulle presenteras muntligt. Jag fick detta hyllningstal av honom sen eftersom han skrivit det till mig. Jag blev så oerhört rörd och glad för detta. Läser det om och om igen och tårarna strilar alltid då. Så fint av honom och det betyder så oerhört mycket att läsa detta. Tack för det min älskade Noah. 
(null)
 
 Vår röda tråd är definitivt evig och obrytbar
(null)

 
 
  (null)

(null)








Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela