evalotte.blogg.se

Min vardag och mina tankar

Ännu en årsdag

Publicerad 2020-05-29 06:10:00 i Allmänt,

 
I dag 29 Maj är det ett år sen min mamma begravdes. Om nån skulle fråga hur länge sen det är skulle jag svara 4-5 månader. Jag vet att det är ett år sen men det känns som alldeles nyligen. Jag saknar henne varje andetag.
 
 
 
 
 
Det verkar som sommaren är här nu, så mycket varmare i luften. 
Smörblommor...
 
Och maskrosor...
 
Plockar alltid smörblommor och torkar varje år.
 
 
 
Det blir nån bukett varje dag.
 
 
 
Sånt här blir man glad av, när dom skickar med en gåva när man beställt nåt. Uppsakattas verkligen. 6 gröna aventurin till blivande studenthängen.
(null)
 
 
(null)
 
 
 
 
 
 
Och kristall leveransen som jag ska ha till bl.a jobbet har kommit också. 
(null)
 
I fönstren på kontoret ligger nu lite väl utvalda kristaller.
 
 
 
 
 
Om du heter något på V och bor i Californien kan du hoppa över att läsa nästa stycke.....Lite hemligt eftersom paketet är på väg.......................................................postades i går. Men är du nyfiken så läs vidare.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Beställde ett läderarmband till min kompis son i USA som tagit examen från High school och ska vidare till college. Svensk stansad text.
 
Och lite annat.
 
Lagom brickan är till min vän mamman i familjen. Köpte även resårband då deras tagit slut i lager pga alla syr munskydd. Han fick också en bricka men med Svenska flaggan på och fika text. Student kokboken är ju genial. Enkla billiga recept för studenter.
 
Iväg på posten...
 
Foto taget av V
(null)

Skickade även ett armband till en gammal kompis till Malte som flyttat till Nykvarn och som kämpat så himla mycket i livet. Nu tar hon också studenten.
 
Rosenkvarts.
 
 
 
Hittade denna korg att ha filtar i vid sofforna.Filtar och kuddar om man så vill. Men ska först ha den till filtar ute i partytältet.
 
 
 
 
På väg till alternativ bal då den riktiga blev inställd pga rådande corona situation. De är inte värre än att dom kan fixa själva. Nu är det partaj med kompisgänget varje dag fram till studenten. Malte har sin på Måndag. Då blir det tältmöte för i helgen sätter vi upp partytältet.
 
Snodde bilden från Selma, så rolig.
 
Varför sova på en stol när man kan sova på två?
 
 
 
 
 


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela